| PERSOONLIJK OVER MIJ |

Hi! Ik ben Henriëtte van Belle getrouwd met de mooiste man en liefde van mijn leven – Martijn. Nog geen twee jaar na het begin van onze relatie zijn wij getrouwd. Wat goed is, is goed! En wat was het een mooie dag, in onze eigen stijl, Martijn op cowboylaarzen in een prachtige lichtblauwe Amerikaanse slee. En ik in een grof kanten jurk, tikje stoer, met boothals, lange mouwen, meterslange sleep en mijn bruidskapsel geïnspireerd op dat van Keira Knightly in de film Pirates of the Caribbean. En boven alles heel verliefd en omringd door een grote groep familie en onze beste vrienden.

Samen zijn wij ouders van twee meisjes en een jongetje, Jet, Saar en Bret. Wat een genot, verantwoording en wonder om dit met elkaar te mogen beleven en uit te kijken naar alles wat, als het gegeven is, nog komen gaat.

Naast mijn werk als Hairstylist en Visagist (hierover meer in het volgende stukje) werk ik op maandag en dinsdag in het Ikazia Ziekenhuis als Operatie planner. Ik vind het een geweldige combinatie. Met Hairdo ben ik creatief bezig en mag ik een bijdrage leveren aan de droomdag van twee verliefde mensen en in het Ziekenhuis is mijn werk medisch, hectisch en moet ik mijn hoofd gebruiken, maar ook mijn hart voor patiënten met heftige verhalen. Ik vind het fijn om er voor iemand te kunnen zijn.

| IK ALS HAIRSTYLIST & VISAGIST |

Een uit de hand gelopen hobby, een droom die werkelijkheid geworden is en waar ik elke dag verbaasd over blijf!

Al jaren ben ik bezig met haren, wat een mooi sieraad kan dat zijn. En dat is precies wat ik ervan wil maken. Bij jou als bruid, als daggast, voor een shoot of feestje, bij onze dochtertjes en bij mezelf. Wij gaan de deur niet uit zonder een toffe Hairdo.

Ik raak geïnspireerd van mensen en ideeën om me heen en creëer zo samen met jou het kapsel dat het beste bij je past. Zodat jij stralend en met zelfvertrouwen de deur uit gaat.

Voor mij persoonlijk kan het niet te gek, ik hou van verschillende stijlen, vlechtwerken, uitgesproken kapsels zoals een bos ontplofte krullen of een ‘Faux Hawk’. Elke nieuwe dag is een reden voor een toffe Hairdo.

Na een aantal jaar ervaring weet ik voor welke Hairdo’s ik springend opsta en helemaal warm voor loop. Natuurlijk maak ik elke Hairdo met passie, want wat ik wil is jou gelukkig maken. Maar omdat ik mede door mijn zwangerschap en gezin geen 5 dagen voor Hairdo aan het werk kan zijn wil ik een keuze maken. En dan maak ik een keuze die voor jou en voor mij het meest eerlijk is. Ik ga een omschrijving geven, en als deze omschrijving bij jou en jouw stijl past kan ik niet wachten om een bijdrage te kunnen leveren aan jouw dag!!

Een H A I R D O is voor mij een Waanzinnig vlechtwerk | Boho stijl | Retro kapsels | Funky kapsels | als het maar anders is dan gemiddeld en waarbij ik uitgedaagd wordt.

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Ook voor de visagie? Tof, kijk dan bij het volgende tabje.