Visagie

Bruidsmake-up
Heb je trouwplannen? Hairdo verzorgt graag jouw bruidsmake-up en bruidskapsel.

Op je bruiloft draagt make-up bij aan een gezonde, frisse look. Met de juiste visagie kun je namelijk de sterke punten in je gezicht accentueren en oneffenheden camoufleren. Ook bepaalt je bruidsmake-up een groot deel van je uitstraling. Neem daarom ruim de tijd om erachter te komen wat je mooi vindt en voor welke uitstraling je gaat.

Ik werk met de professionele make-up lijn ‘Flawless by Sonya’. Deze producten zijn gemaakt op basis van Aloë Vera en geschikt voor elk huidtype.

De services die ik je bied:

  • Voor je proefsessie neem ik alle tijd. We bespreken van te voren wat voor make-up je wilt. Indien gewenst kunnen we verschillende stijlen uitproberen. Aan het einde van de proefsessie noteer ik welke kleuren we gebruikt hebben en maak ik (met jouw toestemming) foto’s van het resultaat. Op deze manier kan ik op jouw trouwdag goed voorbereid aan de slag gaan en zal het resultaat weer net zo mooi zijn als na de proefsessie.
  • We proberen je proefkapsel en proefmake-up te plannen op de dag dat je je jurk gaat passen. Zo kun je gelijk het totaal plaatje zien!
  • Op je huwelijksdag ben ik ruim op tijd aanwezig, waar en wanneer jij dat wilt. Je hoeft de deur dus niet uit en je kunt heerlijk ontspannen aan je dag beginnen!
  • Ik zorg ervoor dat je make-up ongeschonden blijft bij het aantrekken van je jurk en doe hierna een laatste check-up.
  • Wil je ‘s avonds een andere look of touch-up? Indien mogelijk sta ik ook dan voor je klaar.
  • Een feestelijke make-up voor je bruidsdames of daggasten voor een aantrekkelijke prijs.

Op je huwelijksdag moet je je nergens zorgen om hoeven te maken. Ook niet over je make-up. Dus straal, geniet, lach en laat je bruidsmake-up aan mij over!

Ben je benieuwd wat ik als hairstylist en/of visagist voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Feest make-up
Heb je een feestje, fotoshoot of zomaar zin in een mooie dag- of avondmake-up? Eventueel met een bijpassende Hairdo? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Make-up draagt bij aan een gezonde, frisse look. Met de juiste visagie kun je namelijk de sterke punten in je gezicht accentueren en oneffenheden camoufleren. Ook bepaalt je make-up een groot deel van je uitstraling.

Ik werk met de professionele make-up lijn ‘Flawless by Sonya’. Deze producten zijn gemaakt op basis van Aloë Vera en geschikt voor elk huidtype.

Voorafgaand aan je afspraak hebben wij contact om te bespreken wat voor make-up jij wilt. Jij kan mij dan plaatjes toesturen of je kan mij laten weten wat voor stijl je mooi vindt en wat voor uitstraling je wilt. Op deze manier kan ik mij goed voorbereiden om zo bij jou de make-up aan te brengen die jouw stijl en persoonlijkheid benadrukt.